SKANDAL! Hirurg objavio slike pacijenta s nožem u grudima!

Izvor: Press, 09.Okt.2014, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Hirurg objavio slike pacijenta s nožem u grudima!

Hirurg Edin Mutevelić, poznatiji kao Didi, okačio je sinoć na svoj Fejsbuk profil uznemirujuće fotografije sa pripreme za operaciju i operacije svog pacijenta. Na fotografijama se jasno vidi zabijen nož u grudi, mnogo krvi, a na jednoj od fotografija i deo lica pacijenta.
Uz fotografije lekar je okačio i video na kome se čuje kako razgovara sa pacijentom i održava ga budnim.

 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> U komentarima ispod fotografija i videa doktor Mutevelić je objasnio da je reč o neuspelom samoubistvu, da se pacijent posvađao sa suprugom i da je iz Rudog.

Ovaj pedesetšestogodišnji muškarac zario je sebi nož u grudi nakon žučne svađe sa ženom, a u bolnicu u Priboju, gde je dr Mutevelić na ispomoći, stigao je u svesnom stanju. Operacija je bila teška ali je tim lekara pacijentu uspeo da spasi život.
 
Dr Mutevelić je hirurg onkolog iz bolnice u Užicu i slovi za jednog od najboljih lekara u tom kraju. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DR MUTEVELIĆ: Evo zašto sam na FB objavio snimak pacijenta sa nožem u grudima!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2014

Užički hirurg našao se na meti kritika kada je na svom Fejsbuku, uz napomenu da se radi o uznemirujućem sadržaju, postavio i video snimak gde se može čuti kako razgovara sa pacijentom, smirujući ga i održavajući ga u budnom stanju..PRIBOJ - Hirurg Edin Mutevelić zvani Didi, na svom Fejbuk...

Nastavak na Kurir...

Na Fejsbuku objavio snimke operacije

Izvor: Danas, 09.Okt.2014

Užice - Doktor Edin Mutevelić, hirurg Opšte bolnice u Užicu, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici fotografije i video zapis povreda, pripreme za operaciju i delove operacije jednog pacijenta iz Rudog, koga je operisao pre dva dana u bolnici u Priboju...Na šokantnim snimcima vidi se nož u grudima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.