SKANDAL: Boki 13 osuo žestoku paljbu po Dadi Polumenti! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 13.Dec.2012, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Boki 13 osuo žestoku paljbu po Dadi Polumenti! (Foto)

Boki 13 žestoko napljuvao Dada Polumenti i prozvao ga na račun droge, a sve to uz fotografiju sa njegovog venčanja. Folk pevač, miljenik tinejdžerki sklopio je pre nekoliko dana brak sa svojom verenicom Selmom Mekić, koja je inače veroučiteljica. Fotografije sa njihovog venčanja u toku jednog dana obišle su internet, pa su tako zapale za oko i Bokiju 13. On je uzeo jednu od fotografija, postavio je na svoju fejsbuk stranicu, a onda i napisao.

- MAJKO >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << SVETA….PA DAL JE MOGUćE?!?!?!?!?!?

KAKO GOD NEK JE SA SREĆOM I SADA U BRAKU MANJE DROGE,VIŠE DECE!!!!

On je ovim svojim natpisom aludirao na to da je Dado Polumenta neko ko ima problema sa drogom, što je ozbiljna optužba. Šta li će folker reći na sve ovo?

Poznati.info
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.