SAMO ZA ODABRANE: Ronaldo sa zakašnjenjem proslavio 29. rođendan

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ZA ODABRANE: Ronaldo sa zakašnjenjem proslavio 29. rođendan

Ronaldo je 5. februara napunio 29 godina, a zbog obaveze proslavu je organizovao nekoliko dana kasnije

MADRID - Najbolji fudbaler sveta Portugalac Kristijano Ronaldo sa zakašnjenjem je proslavio 29. rođendan.

Fudbaler Reala je 5. februara napunio 29. godina, ali je zbog obaveza odlučio da ga proslavi nekoliko dana kasnije. Portugalac u subotu zbog suspenzije nije igrao na meču sa Viljarealom, a odlučio je da u nedelju proslavi rođendan.

Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je sačekao da njegova devojka Irina Šejk doputuje iz Rusije. Proslava je organizovana u jednom elitnom madridskom klubu. Od saigrača iz Reala pozvani su bili Ramos, Modrić, Pepep, Koentrao, Bejl i Dijego Lopez.

Među zvanicama nije bilo Ikera Kasiljasa i Marsela sa kojima Ronaldo više nije u dobrim odnosima. Klub je bio zatvoren za ostale goste, a Portugalac je zahtevao apsolutnu privatnost. Proslavi je prisustvovala i njegova rodbina, kao i nekoliko prijateljica Irine Šejk.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Milan Jokić: Partizan me nije želeo!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 08:12

Ima zvezdaša, doduše ne mnogo, ali u svakoj generaciji postoje tri ili četiri igrača koji navijaju za crveno-bele..Na Autokomandi promenio pravac...Talentovani Milan Jokić je prošlog leta, na opšte iznenađenje javnosti, prešao iz Partizana u Crvenu zvezdu. Kapiten kadetske fudbalske reprezentacije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.