Ružica: Ulazim u “Parove” da budem prva!

Izvor: 011vodič.com, 26.Sep.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružica: Ulazim u “Parove” da budem prva!

Modelsica Ružica Veljković konačno je potvrdila priče da ulazi večeras u “Parove”.
Ona je na svom Fejsbuk profilu pozdravila fanove i zatražila podršku za takmičenje u rijalitiju. Najavila je da će praviti haos.
“Ljudi, hijenice moje lude i lepe. Želim ovim putem da vam se zahvalim na velikoj podršci! Tu ste bili kada mi je bilo teško poslednjih par dana. Ja vam to nikada neću zaboraviti. Jako ste divni ljudi. Pre svega, želim da znate da najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zbog vas, mojih divnih fanova, ulazim ponovo u “Parove”. Toliko ste želeli da uđem, slali mi brdo poruka svaki dan, molili me, ali eto. Sa dobrim dogovorom divne Happy produkcije, uspela sam da obezbedim i svoje želje i vašu. Hvala vam što vas ima u toliko velikom broju i što me toliko volite, kao i ja vas, i što ste uvek tu. I kada je najteže i kada je najlepše! Znam da isto tako očekujete spektakl od mene u “Parovima” zato što vam se više smučilo da gledate one odvratne, ofucane, bedne i dosadne likove. (osim Jelene) Te ću vam ja prirediti haos koj želite. Isto tako se borimo do kraja za prvo mesto. Hijene sada pobeđuju. Udružite sve snage i glasajte za najbolju osobu koja je pozvana da razdrma sve ukućane i da digne rejting. Sa vama do pobede. Volim vas puno! I znajte da kada god mi bude teško, setiću se da imam vas, najdivnije ljude koji su uvek uz mene, kakva god da sam. Zato vas i volim toliko. Hrabro do pobede, hijene borci”, napisala je Ružica. Skromno kao i uvek.
Veljkovićeva je nedavno isprozivala Matoru, sa kojom je bila bliska u prethodnoj sezoni “Parova”, pa će sada sigurno biti svađa između njih dve.
Matora je sinoć sa Avom pričala o Ružici i naglasila da Veljkovićevoj ne želi ništa loše iako se sada ne druže, kao i to da ne želi da priča ružno o njoj.

#svet
The post Ružica: Ulazim u “Parove” da budem prva! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.