Ružić pisao drugu predsedniku, sad tvrdi da je žrtva hakera

Izvor: Blic, 15.Jan.2014, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić pisao "drugu predsedniku", sad tvrdi da je žrtva hakera

Poduže pismo na Fejsbuk profilu Branka Ružića, otkucano velikim slovima, u kome se on pravda Aleksandru Vučiću da nije lopov, obrisano je ubrzo nakon što se pojavilo i izazvalo pravu lavinu komentara. Ružić sada tvrdi da je bio žrtva hakera i da ništa od toga nije napisao.

Pismo koje počinje sa “DRUŽE PREDSEDNIČE” za kratko vreme imalo je više od 1.000 lajkova i postalo je prva tema na svim društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežama.

Povod pisma bila je jučerašnja optužba Aleksandra Vučića da je Ružić na suprotnoj strani od države i da podržava tajkune, nakon što je Ružić istog dana izjavio da veruje u nevinost Dragana Đurića, nedavno privedenog predsednika FK “Partizan”, vlasnika “Zekstre” i Veterinarskog zavoda “Zemun”.

Kada se klikne link ka pismu, izađe da je post obrisan

U pismu koje se pojavilo, pa je ekspresno skinuto sa Ružićevog Fejsbuk profila, ogorčeni SPS-ovac pravdao se prvom potpredsedniku Vlade da je pošten, da nije lopov i da ne radi na suprotnoj strani od države.

Pročitajte još Vučić: Ako se Ružiću ne sviđa kako radimo neka ide iz Vlade

Ružić je potom na svom profilu napisao da je žrtva hakera koji su napali njegovu stranicu na ovoj društvenoj mreži i napisali sporno pismo.

Post by Branko Ružić.

Kako bilo, “drug” Branko Ružić slatko je nasmejao sve one koji su stigli da pročitaju njegovo navodono obraćanje “drugu predsedniku”. A da li je uspeo da smekša i Vučića, pred kim toliko strahuje, ostaje da se vidi.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Branko Ružić: Hakovali su me na „Fejsbuku”

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Jan.2014

Branko Ružić oglasio se na svom nalogu na „Fejsbuku”, ali samo da bi rekao da je bio žrtva hakera i da on nije napisao ništa što se na njegovom nalogu pojavilo kao nekakvo pismo.. Pismo koje se pojavilo na Ružićevom nalogu bilo je napisano latiničnim velikim slovima i počinjalo je sa „druže...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.