Ružić: Predsedniče, nisam vam pisao, moj Fejsbuk je hakovan!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jan.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ružić: Predsedniče, nisam vam pisao, moj Fejsbuk je hakovan!

Branko Ružić, ministar bez portfelja zadužen za evropske integracije, na svojoj Fejsbuk stranici napisao je da je bio žrtva hakera koji su postavili pismo u kome se on pravda da nije lopov.

"Poštovani pratioci stranice. Obaveštavam vas da je večeras u 22.36 časova, ničim izazvano hakovana moja zvanična Fejsbuk stranica", napisao je Ružić.Pismo koje počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << sa “DRUZE PREDSEDNICE” za kratko vreme imalo je više od 1.000 lajkova i postalo je prva tema na svim društvenim mrežama.Ono je ubrzo obrisano.Podsetimo, Aleksandar Vučić, poručio je u utorak Branku Ružiću da izađe iz Vlade ako mu se ne sviđa to što država radi. Vučić je Ružićevu izjavu da veruje da je Dragan Đurić, koji je u pritvoru zbog predmeta Veterinarski zavod, zapravo nevin ocenio kao skandaloznu i nefer.Izvor: KurirFoto: Media centar

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.