Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 16:06

Rusku porodicu hoće da isele Srbije, predstavljaju “bezbednosni rizik”

Grupa „Branimo ruske porodice od proterivanja!“ sa društvene mreže Fejsbuk pokrenula je peticiju kojom se traži da se ukidanje boravka porodici Tereh po osnovu „bezbednosti Republike Srbije“ hitno preispita i ukine ukoliko ne postoji valjano obrazloženje.
Peticija je pokrenuta pre dva dana i do sada je skupljeno 316 potpisa, navodi se u saopštenju koji je prosledila porodica Tereh, prenosi Nova.rs.
„Mi, građani Srbije, tražimo hitno preispitivanje rešenja o ukidanju boravka ruskoj porodici Tereh“, navodi se na početku peticije.
U nastavku je objašnjeno da su Sergej i Irina Tereh iz ruskog grada Jaroslavlja, a žive u Banji Koviljači gde su došli 2019. godine u potrazi za bezbednim i slobodnim...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

„MUP da se izjasni i iznese valjan razlog“: Pokrenuta peticija protiv proterivanja ruske porodice Tereh iz Srbije

Izvor: Danas, 27.Mar.2024

Fejsbuk grup "Branimo ruske porodice od proterivanja!" pokrenula je peticiju kojom se traži da ukidanje boravka ruskoj porodici Tereh po osnovu obrazloženja da su opasnost po "bezbednosti Republike Srbije“ hitno preispita i ukine ukoliko ne postoji valjano obrazloženje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.