Rud posle preokreta do četvrtog kola

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 13:44

Rud posle preokreta do četvrtog kola

Norvežanin Kasper Rud plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa posle pobede nad Kinezom Žiženg Žangom 4:6, 6:4, 6:1, 6:4

Četvrti nosilac i prošlogodišnji finalista drugog Gren slema sezone nije počeo meč na pravi način jer je izgubio prvi set sa 6:4.

Koji je Kinez otvorio sa brejkom, posle kojeg je Rudu trebalo vremena da se oporavi i vrati se u meč. To se desilo u osmom gemu kada je Norvežanin vratio brejk, ali je momentalno Žang uzvratio istom merom da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi potom osvojio gem na svoj servis koji mu je doneo set.

Priliku da i drugi set reši u svoju korist je Žang imao na sredini seta, koji je Rud otvorio sa brejkom. Vratio se Kinez u sledećem gemu i gledali smo egal do 4:4, kada je Rud napravio presudan brejk posle kojeg je došao do izjednačenja u setovima.

To je slomilo Žanga, koji je potpuno potonuo u trećem setu, koji je Rud rešio u svoju korist sa 6:1.

U četvrtom setu smo gledali egal sve do osmog gema, kada je Rud uzeo gem na servis Žanga i time obezbedio novu pobedu na Rolan Garosu.

Njegov sledeći protivnik će biti bolji iz meča Altmajer-Dimitrov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KINEZ SAMO PRIPRETIO: Kasper Rud u osmini finala Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2023

Meč trajao više od dva i po sata...Norvežanin Kasper Rud plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa posle pobede nad Kinezom Žangom 4:6, 6:4, 6:1, 6:4. Duel na stadionu Suzan Lenglen trajao je dva sata i 38 minuta...Četvrti nosilac i prošlogodišnji finalista drugog Gren slema sezone nije počeo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.