Rosoneri: Grande Novak!

Izvor: Dzungla.org, 04.Jul.2011, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosoneri: Grande Novak!

Fudbalski klub Milan čestitao svom fanu Novaku Đokoviću veliku pobedu na Vimbldonu i prvo mesto na ATP listi.

Rosoneri pamte!
U večeri kada je Novak Đoković 'overio' proboj na prvo mesto ATP liste osvajanjem Vimbldona, kada su se čestitkama javili mnogi političari, sportski radnici i klubovi iz Srbije, stigla je čestitka i sa (ne)očekivane adrese.
Rosoneri nisu zaboravili >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ko navija za njih!
Posle svih izjava u javnosti, statusa na Facebooku, 'twittova' u kojima je Novak veličao uspehe slavnog milanskog kluba, bio je red da se 'oduži' i AC Milan.
'Grande Djokovic'.
Kratko i jasno.
Na zvaničnom sajtu šampiona Italije u nedelju uveče pojavio se tekst u kojem se najboljem srpskom teniseru poručuje da je 'skvadra' uz njega. I prilično opširan izveštaj sa finalnog meča 125. Vimbldona, opširniji nego što su objavili mnogi specijalizovani sportski sajtovi.
Rosoneri podsećaju da je Novak Đoković posetio trening ekipe zimus u Dubaiju i da se slikao sa zvezdama ekipe, kao i da je strastveni navijač Milana. Još tada, Đoković je poručio Milanistima da im želi skudeto, a sada su oni njemu poručili da mu žele da dugo ostane na vrhu.
Veliki Nole i Veliki Milan.
(Izvor: Mondo)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Fudbal

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.