Romana Golubovićevoj: Edin i Jelena se druže sa tobom da bi pokupili poene!

Izvor: Kurir, 30.Dec.2013, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romana Golubovićevoj: Edin i Jelena se druže sa tobom da bi pokupili poene!

Romana je šaputala Jeleni Golubović na uvo, te je prekorila zbog druženja sa Jovanovićevom i Edinom, jer kako smatra, oni su neiskreni

Svima je zapalo za oko naprasno druženje između Jelene Golubović s jedne strane, i Jelene Jovanović i Edina Škorića sa druge strane. Mnogi u tome, pak, vide neiskrenost, kao na primer Romana Panić.

Ona je šaputala Jeleni Golubović na uvo, te je prekorila zbog druženja sa Jovanovićevom i Edinom, jer kako smatra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oni su neiskreni.

"Oni hoće da pokupe poene pred kraj, jer su s tobom sad kao najbolji drugari", ubeđivala je Romana rediteljku. "Veruj mi, imam intuiciju ogromnu... intuitivno osećam da je ovo prevara veka", rekla je Romana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Romana Golubovićevoj: Edin i Jelena se druže sa tobom da bi pokupili poene!

Izvor: Dzungla.org, 30.Dec.2013

Romana je šaputala Jeleni Golubović na uvo, te je prekorila zbog druženja sa Jovanovićevom i Edinom, jer kako smatra, oni su neiskreni OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.