Rokada na klupi RK Novi Pazar: Matić umjesto Jovanovića

Izvor: SandzakPress.net, 02.Okt.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rokada na klupi RK Novi Pazar: Matić umjesto Jovanovića

Rukometni klub Novi Pazar objavio je na Fejsbuku da je smenio trenera Nedeljka Jovanovića, a da će ekipu u nastavku sezone predvoditi Nedeljko Matić. “Našem prijatelju Nedeljku Jovanoviću želimo sve najbolje u reprezentaciji Srbije. Ovakvi ljudi i sportski radnici potrebni su našem rukometu”, naveli su čelnici Pazara na klupskoj Fejsbuk stranici. Jovanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << u Novi Pazar stigao pre nešto više od dva meseca, a smenjen je posle poraza od Mokre Gore (24:28) u Zubinom Potoku u prvom i od aranđelovačkog Šamota 65 (29:30) na domaćem terenu u drugom kolu Superlige. Matić je tokom karijere vodio beogradski PKB, Metaloplastiku iz Šapca, izraelske timove Makabi Kirjat Mockin i Makabi Tel Aviv, kao i reprezentaciju Libije. (rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Nedeljko Jovanović dobio otkaz posle dva meseca

Izvor: B92, 02.Okt.2018

Rukometni klub Novi Pazar objavio je na Fejsbuku da je smenio trenera Nedeljka Jovanovića, a da će ekipu u nastavku sezone predvoditi Nedeljko Matić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.