Rekreativni treninzi u Rakovici VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2021, 12:26

Rekreativni treninzi u Rakovici VIDEO

Gradska opština Rakovica odlučila je da svoje stanovnike dobro pripremi za leto. U saradnji sa sportskim centrom pokrenuli su besplatnu školicu sporta za mališane, a za odrasle - tu su rekreativni treninzi kik-boksa i tae-boa. Šta je tae-bo?

"To je aerobik trening gde su dodati osnovni udarci iz borilačkih veština, a i dinamični je od običnog aerobika. Namenjen je za sve uzraste.", objasnio je trener Igor Lukić.

Termini treninga počinju od utorka 16. maja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Detaljnije pogledajte u sledećem video-prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dostugnut vrtoglav broj; Mali poslao važnu poruku građanima

Izvor: B92, 14.Maj.2021

Ministar finansija objavio je broj prijavljenih za pomoć države..."Upravo smo prešli cifru od 4 miliona prijavljenih građana za novčanu podršku u iznosu od 60 evra", napisao je Mali na Instagramu...On je podsetio da prijava građana traje do sutra, 15. maja..."Nastavljamo da podržavamo građane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.