Reka bogova stiže na jesen

Izvor: Art-anima.com, 27.Jun.2011, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Reka bogova" stiže na jesen

Goran Skrobonja je, na svom statusu na Fejsbuku, postavio obaveštenje da je upravo završio prevod "Reke bogova" Ijana Mekdonalda "u dubokom ubeđenju da je posredi najbolji roman u opusu ovog velikog pisca". Skrobonja će ovaj roman objaviti u okviru svoje izdavačke kuće Paladin, a predviđeni termin objavljivanja je septembar ove godine, javlja PISB.
U najavi za ovu knjigu se kaže sledeće: "15. avgust 2047. Srećan ti stoti rođendan, Indijo... Sredinom dvadeset prvog veka Majka >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << Indija je ista kao i sada – drevna i puna mladosti, siromašna a opet neverovatno bogata. Raznolika, nasilna, divna i strašna, uzbuđujuća i zbunjujuća. Država zagušena nacijama i kulturama, protkana gotovo seizmičkim kontrastima i suprotnostima. bezmalo dve milijarde ljudi gura se na potkontinentu i po uzavrelim gradovima – kiberabadima – gde se prastara kultura i vrh visoke tehnologije susreću da bi iznedrili nova društva i – moguće – novu razumnu vrstu."

Nastavak na Art-anima.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.