Razdvojene bliznakinje spojio Fejsbuk

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razdvojene bliznakinje spojio Fejsbuk

Sijam i Fabijan, rođene u Vijetnamu 1992. godine, koje su usvojile dve različite porodice u Francuskoj, otkrile su da su sestre bliznakinje putem Fejsbuka.

Sijam i Fabijen ostavljene su po rođenju. Usvojile su ih dve različite porodice, a da usvojitelji nisu znali da usvajaju jednu od bliznakinja.

"Oduvek sam znala da postoji još neko, osećala sam da mi nešto nedostaje. Kada sam bila mala, bila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tužna i postavljala sam mnogo pitanja", izjavila je jedna od njih za francuski radio "Evropa 1".

Istu ispovest dala je i druga sestra, koja je navela da je često sanjala da ima sestru bliznakinju. Vijetnamski lekari sakrili su istinu od roditelja koji su usvojili devojčice. Igrom slučaja, jedna od Sijaminih prijateljica naišla je na "Fejsbuku" na Fabijanin profil i uočila veliku fizičku sličnost.

Jedna devojka ima kratku kosu i živi u Francuskoj, u regionu Atlanskih Pirineja, a druga ima dugu kosu i živi u regionu Liona.

Kada su stupile u kontakt, brzo su otkrile da imaju mnogo zajedničkih osobina, kao i činjenicu da su rođene istog dana, imaju istu krvnu grupu i mladež iznad usne.

"Imam utisak da se poznajemo oduvek", navela je jedna od devojaka.

Iako su živele razdvojeno više od 20 godina, bliznakinje su postale nerazdvojne i planiraju da 4. marta organizuju zajedničku žurku za svoj 22. rođendan, kao i da zajedno otputuju u rodni Vijetnam.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.