Rada Manojlović pomaže ocu na selu

Izvor: Poznati.info, 05.Sep.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović pomaže ocu na selu

Po ugledu na mnoge svetske zvezde koje se ne stide svoga porekla i svojih početaka, mlada Grandova zvezda Rada Manojlović slobodno vreme provodi s ocem u selu Četereže, između Velike Plane i Velikog Laola, gde pomaže u kućnim poslovima.

Iako joj je finansijska situacija takva da može da otputuje i na neku daleku i egzotičnu destinaciju, lepa pevačica više voli da dođe u svoje selo.

Juče je sa ponosom objavila na svom Fejsbuk profilu fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << iz dvorišta porodične kuće gde hrani kokoške dok joj osmeh ne silazi sa lica.

Životna priča Rade Manojlović po mnogo čemu podseća na bajku o Pepeljugi. Ova devojka ostala je pre nekoliko godina bez majke i sav teret porodičnih obaveza preuzela je na sebe.

Brine o kući, plaća račune, a ne libi se ni da u blatu do kolena peva po raznoraznim veseljima kako bi nezaposleni otac, mlađa sestra i ona mogli da prežive.

Uz sve to uspešan je student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Teret života i hod po trnju nisu je sprečili da stigne do zvezda “Granda” i postane najuspešnija među njima.

Izvor: Blic.rs
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.