RODILA MU 2 SINA: Ona je bila PRVA SUPRUGA Nebojše Glogovca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODILA MU 2 SINA: Ona je bila PRVA SUPRUGA Nebojše Glogovca (FOTO)

Dva sina i 18 godina braka.

Prerano preminuli glumac Nebojša Glogovac prošle godine je dobio ćerku sa svojom suprugom Milicom Šćepanović, a pre nje bio je u braku i sa slikarkom Minom Glogovac, sa kojom je imao dvoje dece - sinove Miloša i Gavrila.

Sa Minom se venčao 1996. godine, kada je imao dvadeset osam godina, a venčani kum bio im je Nebojšin kolega Vojin Ćetković.

PLAČE SRBIJA, PLAČU GLUMCI: Tužne poslednje poruke Glogovcu - Kičić, Bosiljčić... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << I LEGENDE KOJE NE UMIRU

Bivša Glogovčeva supruga objavila je neobičan status na svom Fejsbuk profilu u avgustu prošle godine.

NEBESKA KAFANO, STIŽE TI BISER: Glumac se na bratski način oprostio i dirnuo kolege! SLAVA GLOGOVCU!

To je poslednja javno dostupna fotografija koju je Mina a prikazuje ogradu uz šetalište na kojoj sprejom krupnim slovima piše: "Džaba ti sedmo nebo, volim te više!"

Na koga je mislila poznata slikarka nije poznato, a kada se ima u vidu kakva tužna vest je danas pogodila sve obožavaoce Nebojše Glogovca, možete i da pretpostavite kakve će spekulacije izazvati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUZA SUZU STIŽE...Poslednje slike Glogovca sa suprugom Milicom - DOKAZ kolika je to LJUBAV bila! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2018

Milica Šćepanović iz braka sa Nebojšom ima ćerku Sunčicu...Milica Šćepanović i Nebojša Glogovac upoznali su se pre tri godine, a ćerkicu Sunčicu dobili su u oktobru prošle godine...Glumac je zbog svoje partnerke bio spreman da promeni i neke životne navike, a razmišljali su i o preseljenju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.