RAZBOJNIŠTVO NA LIMANU: Ženi nasred pijace s vrata strgli zlatni lančić

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBOJNIŠTVO NA LIMANU: Ženi nasred pijace s vrata strgli zlatni lančić

Tri muškarca pokušali su da joj otmu torbu, ali je uspela da im se odupre posle čega je policija uhapsila jednog od njih (17)

NOVI SAD - Trojica mladića pokušali su danas oko pola jedan da opljačkaju Novosađanku (48) na uglu ulica Vere Pavlović i Vojvođanske, u blizini Limanske pijace.

Policija je odmah po dojavi građana stigla na lice mesta i uhapsila jednog od napadača.

- Trojica muškaraca pokušala su da otmu torbu Novosađanki, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ona uspela da im se odupre. Potom su joj, uz primenu sile, napadači oteli zlatan lanac. Ovo delo kvalifikovano je kao razbojništvo. Policija je odmah uhapsila jednog od napadača, 17-godišnjaka, koji je priveden u kriminalističku policiju – izjavila je za Mileva Tomić, portparol novosadske policije. Na teren je odmah izašla i ekipa hitne pomoći. - Naše ekipe odmah su izašle na teren, ali, srećom, konstatovali da nije bilo ozbiljnih povreda - izjavio je direktor Službe hitne pomoći Bogdan Živanović.

Prema rečima očevidaca, sve se desilo za svega nekoliko minuta.- Bio sam udaljen desetak metara i video neko koškanje, a žena je dozivala u pomoć. Učinilo mi se da je jedan od mladića udario, a potom su se svi razbežali u obližnje ulice. Policija je stigla posle pet-deset minuta. Jedino sam uspeo da vidim da je napadnuta žena bila u šoku, ali nije povređena – ispičao je jedan od očevidaca.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.