Put u Novom Sadu potpuno narandžast: Prosula se puna prikolica šargarepe

Izvor: B92, 23.Mar.2021, 18:29

Put u Novom Sadu potpuno narandžast: Prosula se puna prikolica šargarepe

Puna kamionska prikolica šargarepe prosula se danas oko 15 časova na Bulevaru kneza Miloša, prenosi NSUZIVO.

Celim krajem se širi miris soka od šargarepe, a put je potpuno narandžast. Ekipa JKP Čistoća očistila je deo puta, a čeka se bager da ukloni ostatak.

U međuvremenu su sugrađani došli da se posluže besplatnom šargarepom.

Saobraćaj se u ovom delu Bulevara odvija normalno.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokanović sve bliži povratku na Ostrvo

Izvor: B92, 23.Mar.2021

Srpski trener Slaviša Jokanović prihvatio bi poziv Šefild junajteda, prenosi "Skaj Sport"...Englezi navode da imaju informacije o eventualnom povratku Jokanovića na Ostrvo i da bi on rado postao novi trener poslednjeplasiranog tima Premijer lige...Jokanović bi vodio ekipu naredne godine u Čempionšipu...Srpski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.