Pusti “Fejsbuk”, drži se krpe

Izvor: Večernje novosti, 26.Jul.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusti “Fejsbuk”, drži se krpe

Da ni Srbija više nije “imuna” na razvode zbog druđtvene mreže dokazuje slučaj Beograđanke Suzane P. koju je suprug Aleksandar tužio sudu zbog “preljube” DA ni Srbija više nije “imuna” na razvode zbog “Fejsbuka”, dokazuje slučaj Beograđanke Suzane P. koju je suprug Aleksandar, sa kojim je već 20 godina u braku i ima dvoje dece, tužio sudu zbog “preljube”. Aleksandar, međutim, tvrdi da ga Suzana “vara” i to svakodnevno, sa njemu nepoznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << muškarcem. - Pre oko godinu dana moja žena je ostala bez zaposlenja - tvrdi Aleksandar. - Dobra je supruga, majka, domaćica...Sve stigne, ali uveče, najvažnije joj je da sedne za kompjuter i “uđe” na “Fejsbuk”, na kojem provede sate i sate, dok ja umoran od posla, spavam kao top... Nesrećni čovek ništa nije sumnjao i mislio je da se njegova žena malo zabavlja... - Znao sam da se dopisuje sa drugaricama i prijateljima iz detinjstva, ali ni slutio nisam da to čini i sa potpuno nepoznatim muškarcima - kaže Aleksandar. Šta njegova supruga radi noću, dok on spava “kao beba”, Aleksandar je otkrio slučajno. - Uključio sam kompjuter i s obzirom na to da je bio otvoren Suzanin nalog, ušao sam u njen profil. Kad se nisam šlogirao... Nisam se dobro ni namestio, a već mi je “iskočio” izvesni “majstor za žene”. A onda je stigla i poruka, naravno lascivna - tvrdi Aleksandar. Šokirani suprug odmah je probudio suprugu i krenuo sa pitanjima: “Ko je muškarac sa FB, koliko ste u vezi...” - Znala sam da sam nadrljala - priča Suzana. - Pokušavala sam Aleksandru da objasnim da ga nikada nisam prevarila. Objašnjavala sam mu da sam stupila u kontakt sa nekolicinom kako žena, tako i muškaraca, koje ne poznajem lično, ali sa kojima sam razmenjivala razne poruke. Bila sam očajna zbog svih problema koji su me snašli, gubitak posla, bolest roditelja, besparica, loš seksualni odnos u braku... Zato sam se sa novopečenim prijateljima dopisivala, pričala o raznim stvarima, porodici, poslu, problemima, pa i o seksu. Ništa više od toga! Suzana kaže da joj je “famozni” muškarac sa FB rekao ime, da je njenih godina, iako su na FB njegovi sasvim drugačiji podaci i fotografija, te da su “samo” razmenjivali svoja maštanja. Nikada se nisu sreli, niti imali bilo šta. - Aleksandar mi ne veruje i misli da sam u ljubavnoj vezi sa tim čovekom. Ali, ja sam se samo zabavljala i relaksirala. Lakše mi je bilo da pričam sa nepoznatim čovekom, kažem mu svoju muku, olakšam dušu, ispričam šta bih volela da imam i radim u životu, pa i u seksu. Moj muž i ne zna da mi je taj, za njega nepoznati muškarac, savetovao čak kako da “podignem” sebe u muževljevim očima, kako da spasem brak koji je postao dosadan - tvrdi Suzana. Aleksandar je, međutim, isključiv. Tvrdi da će supruzi oprostiti greh i odustati od razvoda, ali samo pod jednim uslovom - da se Suzana više nikad ne lati kompjutera, društvenih mreža i FB, već da se i dalje, kao što je to činila prethodnih godina, “drži” krpe, šporeta, dece i njega!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SRBIN POLUDEO ZBOG FEJSBUKA: Kad god legnem da spavam, moja žena pravi orgije s nepoznatim muškarcima

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 11:31

U svetu se sve više ljudi razvodi zbog društvenih mreža, a taj problem je već stigao i u Srbiju. Aleksandar je tužio ženu za prevaru peko fejsbuka...Suzanu P. iz Beograda je suprug tužio sudu zbog preljube. Ona je u braku sa Aleksandrom  već 20 godina i imaju dvoje dece, pišu Večernje novosti...Aleksandar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.