Puljani kažu: Хвала Србијо

Izvor: Studio B, 18.Mar.2015, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puljani kažu: Хвала Србијо

Na Facebook stranici Pula danas je osvanula zahvalnica Srbima. Na ćirilici.

Pula je grad u hrvatskom delu Istre, a taj region oduvek je imao posebne veze sa Beogradom i Srbijom, piše Mondo.

Zbog ratnih užasa 90-ih godina prošlog veka, građani Srbije mnogo manje su odlazili u Istru i u Hrvatsku na letovanja. Ali, u poslednjih desetak godina to se promenilo. Srbi se vraćaju Istri, a Pula, Rovinj i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << su im omiljene letnje destinacije (naravno, kada je reč o hrvatskom primorju).

Na Facebook stranici Pula, na kojoj se objavljuju informacije o dešavanjima u gradu, turističke vesti i slično, danas je osvanula neobična zahvalnica Srbiji.

"Kažu Srbi da im je Pula najdraža u RH? Naši brojevi kažu da vas ima 1,668 (7,71%) iz Srbije na našoj stranici - Broj jedan od svih država!", piše uz fotografiju na kojoj je ćirilicom ispisano: "Hvala Srbijo".

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Hrvatska Pula se zahvalila Srbiji na ćirilici

Izvor: Blic, 18.Mar.2015

Fejsbuk stranica hrvatskog grada Pule, na kojoj je moguće videti informacije o gradskim dešavanjima i turističke vesti, zahvalila se danas Srbiji i to, ni manje ni više, nego na ćirilici...“Kažu Srbi da im je Pula najdraža u Republici Hrvatskoj? Naši brojevi kažu da vas ima 1,668, odsnosno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.