Puljani: Хвала Србијо (da, na ćirilici!)!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2015, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puljani: Хвала Србијо (da, na ćirilici!)!

Na Fejsbuk stranici Pula danas (18. mart) je osvanula zahvalnica Srbima. I to na ćirilici!

Zbog ratnih užasa 90-ih godina prošlog veka, građani Srbije mnogo manje su odlazili u Istru i u Hrvatsku na letovanja. Ali, u poslednjih desetak godina to se promenilo. Srbi se vraćaju Istri, a Pula, Rovinj i dalje su im omiljene letnje destinacije (naravno, kada je reč o hrvatskom primorju).

Na Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stranici Pula, na kojoj se objavljuju informacije o dešavanjima u gradu, turističke vesti i slično, danas je osvanula neobična zahvalnica Srbiji.

- Kažu Srbi da im je Pula najdraža u RH? Naši brojevi kažu da vas ima 1,668 (7,71%) iz Srbije na našoj stranici - Broj jedan od svih država! - piše uz fotografiju na kojoj je ćirilicom ispisano: "Hvala Srbijo".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.