Prva litija brdima Sinjajevine kroz smetove: Za krst časni i slobodu zlatnu vernici ispisuju istorijske trenutke (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva litija brdima Sinjajevine kroz smetove: Za krst časni i slobodu zlatnu vernici ispisuju istorijske trenutke (VIDEO)

Današnji dan će se na Sinjajevini pamtiti i prepričavati kao dan kada je njenim brdima prošla prva litija Današnji dan će se na Sinjajevini pamtiti i prepričavati kao dan kada je njenim brdima prošla prva litija.Litija za spas svetinja na oko 1.700 metara nadmorske visine čime smo postavili rekord reklo bi se, objavljeno je na fejsbuk stranici „Sačuvajmo Sinjajevinu“.- Naša planina je blagoslovena! >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Hvala svim učesnicima i mitropolitu Amfilohiju koji je dao blagoslov za ovu litiju. Mitropolit je inače podržao našu borbu za spas Sinjajevine na čemu smo mu zahvalni i mi tu podršku pamtimo - istakli su.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.