Provala oblaka nad Beogradom

Izvor: B92, 24.Maj.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provala oblaka nad Beogradom

Beograd -- Oko 17h u Beogradu je počela da pada jaka kiša, a prava provala oblaka bila je praćena grmljavinom.

Osim gužve u saobraćaju, za sada nema podataka da li je nevreme prouzrokovalo još neke probleme u gradu.

Najcrnji oblaci bili su iznad Novog Beograda, a kako saznajemo u prigradskim mestima je padao i grad. Na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama se uveliko pojavljuju slike neba nad Beogradom.

Meteorolozi su za danas po podne najavljivali kišu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << U Srbiji se i sutra očekuje promenljivo oblačno vreme, mestimično s kišom.

Lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom u centralnim, južnim i istočnim delovima zemlje. Duvaće slab i umeren, a u Vojvodini povremeno i jak severni vetar.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno vreme, uz mogućnost kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja nad Beogradom, jaka kiša i grad (FOTO)

Izvor: S media, 24.Maj.2012

Nevreme praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je Beograd oko 16.30 časova...U nevremenu na severozapadu Kine stradalo 44 osoba (VIDEO)..Oluja usmrtila jednu osobu..Drvo smrskalo kola, suvozač preživeo..Jaka kiša i dalje pada, a saobraćaj na beogradskim ulicama je trenutno usporen...(S media)

Nastavak na S media...

Kratkotrajno nevreme u Beogradu

Izvor: Studio B, 24.Maj.2012

Tokom celog dana u Beogradu smenjuju se i kiša i sunce. Posle jutra bez kiše, usledile su apokaliptične slike ovog popodneva i nevreme s jakim pljuskom...Tokom večeri se razvedrilo, da bi se novo nevreme i novi pljusak dogodilo između 21,30 i 22,30 sati...Temperatura se tokom večeri spustila za...

Nastavak na Studio B...

Oblačno, mestimično kiša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2012, 01:31

BEOGRAD -..U Srbiji promenljivo oblačno vreme, mestimično sa kišom, i najvišom dnevnom temperaturom do 23 stepena...Lokalni pljuskovi sa grmljavinama očekuju se uglavnom u centralnim, južnim i istočnim delovima zemlje. Duvaće slab i umeren, a u Vojvodini povremeno i jak severni vetar...Jutarnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Danas promenljivo oblačno, ponegde sa kišom

Izvor: Blic, 25.Maj.2012

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, a lokalni pljuskovi sa grmljavinama očekuju se uglavnom u centralnim, južnim i istočnim krajevima zemlje. Vetar slab i umeren, u Vojvodini povremeno i jak severni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, najviša dnevna od 17 do 23 stepena,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.