Protest zbog smaka sveta u Sarajevu: Dosta nam je problema

Izvor: Blic, 18.Dec.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog smaka sveta u Sarajevu: Dosta nam je problema

Na društvenoj mreži Fejsbuk otvorena je grupa na kojoj su za sutra u Sarajevu najavljebi mirni protesti zbog smaka sveta, koji će se navodno, na osnovu kalendara Maja, dogoditi 21. decembra.

Grupi je za kratko vreme pristupilo najmanje 200 ljudi, njihov broj neprestano raste, a organizatori nameravaju da skup najave policiji.

"Ne želimo smak sveta u BiH, a pogotovo ne u Sarajevu! Šta će to nama? Ionako imamo previše problema, nema logike", stoji u najavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mirnih protesta.

Iako se verovatno radi o šaljivom odgovoru na histeriju vezanu za smak sveta, koja je zahvatila planetu, biće zanimljivo videti da li će se u sredu u 14 sati neko pojaviti pred BBI Centrom, tražeći da smak sveta zaobidje Sarajevo, prenose mediji u BiH.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Protest zbog smaka sveta u Sarajevu:Dosta nam je problema

Izvor: Blic, 18.Dec.2012

Sarajevo - Na društvenoj mreži Fejsbuk otvorena je grupa na kojoj su za sutra u Sarajevu najavljeni mirni protesti zbog smaka sveta, koji će se navodno, na osnovu kalendara Maja, dogoditi 21. decembra. ..Grupi je za kratko vreme pristupilo najmanje 200 ljudi, njihov broj neprestano raste, a organizatori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.