Pronađeno beživotno telo momka koji je svim svojim prijateljima na Fejsbuku slao pozive da igraju „Criminal Case“

Izvor: Njuz.net, 13.Jun.2013, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno beživotno telo momka koji je svim svojim prijateljima na Fejsbuku slao pozive da igraju „Criminal Case“

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Inspektor kaže da je autopsijom utvrđeno da je ubica, ako je uopšte reč o ubistvu, najverovatnije levoruk ili desnoruk

ZEMUN, 13. jun 2013, (Njuz) – U stanu zgrade u Glavnoj ulici u Zemunu nađeno je beživotno telo mladića za kojeg se sumnja da je svim prijateljima slao pozive da igraju Fejsbuk igricu „Criminal Case“.

Policija je na licu mesta otkrila tragove koji ukazuju na to da je žrtva najverovatnije umrla prirodnom smrću, ali kako kaže glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << detektiv koji radi na ovom slučaju, „nije isključeno ni ubistvo, ni samoubistvo.“
- Pored mladića i upaljenog laptopa na kome je rešavao slučaj „Criminal Case“ slučaj ubijene devojke, nađeno je dosta opušaka, krvav nož, pištolj, nekoliko konzervi energetskog pića, šoljice kafe, poruka na kojoj piše „UMRI“, nekoliko mobilnih telefona, kartonske kutije od pice, nekoliko pakovanja maramica, konopac, novine, i tricikl – kaže detektiv Petar Stojanović koji je zadužen za ovaj misteriozni slučaj.
Inspektor Stojanović dodaje kako je autopsijom utvrđeno da je ubica, ako je uopšte reč o ubistvu, najverovatnije levoruk ili desnoruk.
- Nesrećni mladić je na sebi imao tragove uboda nožem, davljenja, kao i sedamnaest rana od metaka. Nije isključeno da je reč o samoubistvu, ili da je smrt nastupila prirodnim putem. Žrtva je imala preko trista prijatelja na Fejsbuku, a osumnjičeni su svi oni kojima je slao po četiri poziva da igraju Criminal Case, što će reći svi njegovi prijatelji na Fejsbuku – kaže detektiv.
Viktor Marković
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.