Priznanje genocida pitanje bezbednosti

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 19:52

"Priznanje genocida pitanje bezbednosti"

Premijer Jermenije Nikol Pašinjan poručio je Džou Bajdenu u pismu da njegovo priznanje genocida nad Jermenima predstavlja pitanje bezbednosti za Jermeniju.

Bajden je danas izdao saopštenje u kojem je masakr i prinudnu deportaciju Jermena u Otomanskom carstvu 1915. godine, priznao kao genocid.

"Jermeni širom sveta pozdravili su ovo priznanje genocida i dočekali ga sa oduševljenjem", rekao je Pašinjan, prenosi Rojters.

Pratite nas na našoj Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Orlanda ima koronavirus

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 11:23

Stiv Kliford, trener Orlando Medžika, zaražen je koronavirusom...Kako su preneli američki mediji, a posle je i trener Orlanda sam potvrdio, Stiv Kliford zaražen je koronavirusom...On je za pres konferenciji održanoj preko "Zoom" aplikacije poručio da se dobro oseća i da nema simptome..."Nemam...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.