Priveden zbog pretnji Vučiću

Izvor: B92, 16.Avg.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog pretnji Vučiću

Beograd -- Policija je privela osobu koja je juče na svojoj Fejsbuk stranici pozvala na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i ponudila novac onome ko to učini.

Direktor policije Milorad Veljović je izjavio za RTS da je ta osoba danas privedena i da će dalji potezi zavisiti od Tužilaštva.

"S obzirom na to da se na Fejsbuku pojavila ozbiljna pretnja upućena štićenoj ličnosti, ne samo u smislu pretnje nego i nuđenja novca da se likvidira određena štićena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ličnost, policija je pronašla to lice, privela ga i mi ćemo dalje preduzimati mere u skladu sa zakonom, odnosno u dogovoru sa Tužilaštvom", kaže Veljović.

Prema njegovim rečima, Vučić je tražio od policije da ne preduzima nikakve mere prema navedenoj osobi.

"Međutim, mi ćemo poštovati zakon i u skladu sa tim preduzimati određene mere", rekao je Veljović.

Privedeni je potvrdio da je bio na informativnom razgovoru. "Samo da vam javim da nisam uhapšen, kao što javljaju mediji. Problematičan status je napisan u poremećenom stanju svesti, to je istina, ali sam ga izbrisao vrlo brzo", objavio je na svom Fejsbuk nalogu večeras, prenosi Mondo.

On je dodao da mu nije bilo ni na kraj pameti da naruči ubistvo ili da ubije Vučića.

Da napomenemo, on je juče napisao da će platiti 10.000 evra onome ko ubije Vučića i još toliko nakon ubistva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena osoba zbog pretnji Vučiću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2013

Beogradska policija uhapsila je u petak osobu koja je preko društvene mreže Fejsbuk (Facebook) pozivala na ubistvo prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića. Kako je za RTS kazao direktor policije Milorad Veljović, ta osoba je u četvrtak na svom Fejsbuk profilu tražila nekoga ko je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Priveden zbog pretnji Vučiću

Izvor: B92, 17.Avg.2013, 13:58

Beograd -- Policija privela Pavla Ćosića koji je na Fejsbuku ostavio poruku u kojoj poziva na ubistvo vicepremijera Aleksandra Vučića i nudi novac onome ko to učini...Direktor policije Milorad Veljović je izjavio za RTS da je ta osoba privedena i da će dalji potezi zavisiti od Tužilaštva..."S...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.