Pripremite najbolje maske!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripremite najbolje maske!

Veliki Halloween maskenbal zakazan je za narednu sredu u Domu omladine Beograda. Tamo će biti i fotograf MONDA, pa ćemo naknadno zajedno birati najinteresantnije kostime.

Peti put za redom biće organizovan Go2 Halloween maskenbal, organizatori najavljuju – najstrašniji do sada! Očekuje se da u sredu 31. oktobra u beogradskom Domu omladine bude više od 1.500 ljudi za koje će biti upriličen bogat muzički i zabavni program.

Kostimi su obavezni, a fotoreporter >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << MONDA će biti tamo da ovekoveči interesantno maskirane ljude. Fotogalerija sa ovog događaja će narednog dana biti postavljena na našu Facebook stranicu, a onda ćemo birati najbolje od najboljih. Koje očekuju lepa iznenađenja.

Cena ulaznice je 600 dinara i mogu se kupiti u na prodajnim mestima Eventima ili preko Go2 promotera. MONDO će narednih dana poklanjati ulaznice za Halloween maskenbal.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.