Prikupljena sredstva za lečenje male Anike

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 19:06

Prikupljena sredstva za lečenje male Anike

Sredstva za lečenje dvogodišnje Anike Manić, koja boluje od retke i teške bolesti spinalne mišićne atrofije prikupljena su posle skoro tri meseca, objavljeno je na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život".

Anikina porodica zahvalila je svima kojih su učestvovali u akciji prikupljanja novca za najskuplji lek na svetu i državi Srbiji na podršci i organizovanju transporta do bolnice.

"Hvala građanima Srbije za svaki odvojeni trenutak, pažnju, izgovorenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << reč i dinar za našu Aniku. Hvala Anikinim pomagačima iz regiona i širom sveta koji su prepoznali Anikinu borbu i pokazali da podrška ne zna za granice. Pokazali smo, svi zajedno, da dečiji život nema cenu i da ujedinjeni možemo stvoriti čuda jer u njih i verujemo", navodi se u objavi.

Lečenje će se obaviti u Mađarskoj, umesto u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Pred Anikinom porodicom je sada priprema za putovanje na terapiju, ali Anikin tim će nastaviti da prati Anikinu priču i da vas obaveštava. Toliko je dece i odraslih kojima je potrebna pomoć, ali jošš više dobrih ljudi spremnih da pomognu. Ostanimo ujedinjeni i humani i nastavimo da pomažemo i drugima. Naša žželja je da se sav preostali novac, akcije, licitacije i kutije preusmere na druge korisnike fondacije", piše u objavi.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sakupljen novac za malu Aniku, roditelji se zahvaljuju svima

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2020

Roditelji devojčice Anike Manić, koja boluje od retke bolesti - spinalne mišićne atrofije tipa 1, saopštili su da su prikupljena sva sredstva neophodna za njeno lečenje u inostranstvu..."Posle skoro tri meseca prikupljanja sredstava za najskuplju terapiju na svetu, spremni smo da objavimo završetak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.