Prijedorčanka dobila društvo u ćutanju

Izvor: B92, 26.Okt.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedorčanka dobila društvo u ćutanju

Prijedorčanka Jelena Topić, koja skoro mesec dana nepomično i ćuteći stoji na improvizovanom postolju na glavnom gradskom trgu, dobila je društvo u svojoj akciji.

Njoj se u petak pridružilo nekoliko mladih ljudi, koju su sa njom stajali i ćutali.

Oni su se odazvali pozivu koji je sugrađanin Dimitrije Vokić uputio preko Fejsbuka, da Jeleni u neobičnom performansu daju podršku tako što će se okupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sa njom stajati na trgu.

"Jelenu poznajem, ali ni ja, kao ni ostali Prijedorčani ni šira javnost, ne znam zašto stoji i ćuti već danima. Na ovaj način sam želeo da joj svi zajedno damo podršku šta god da je razlog njenog stajanja na otvorenom", rekao je Vokić, student Muzičke akademije u Banjaluci.

Međutim, ni društvo koje je dobila, Jelenu nije uznemirilo pa je dobar deo svog ćutanja tog dana provela zatvorenih očiju, piše Glas Srpske.

Inače, mlada Prijedorčanka Jelena Topić već mesec dana izaziva pažnju svojih sugrađanja nepomičnim celodnevnim stajanjem na glavnom gradskom trgu i ćutanjem.Jelena stoji na izvrnutoj kutiji, ne progovora i gleda u jednu tačku, a u rukama drži ogledalo.

Lokalni mediji su objavili da je ova devojka završila jedan fakultet, a na drugom treba da diplomira.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIJEDOR: Jelena Topić dobila društvo u ćutanju

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2013

Njoj se u petak pridružilo nekoliko mladih ljudi, koju su sa njom stajali i ćutali. Oni su se odazvali pozivu koji je sugrađanin Dimitrije Vokić uputio preko Fejsbuka, da Jeleni u neobičnom performansu daju podršku tako što će se okupiti i sa njom stajati na trgu

Nastavak na Telegraf.rs...

Pogledajte: Jelena Topić dobila društvo u ćutanju

Izvor: Blic, 26.Okt.2013

Misteriozna Jelena Topić juče je dobila neočekivano društvo u svom performansu na trgu. Njen prijatelj Prijedorčanin Dimitrije Vokić i još sedam devojaka pridružili su joj se u 11 časova i stajali oko nje dva časa. Misterioznu devojku posetili su i pojedini političari koji su se fotografisali...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.