Prijavite Facebook psihopatu

Izvor: Mondo, 07.Avg.2017, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prijavite Facebook psihopatu"

Glumac se oglasio na Twitteru i upozorio fanove!

Glumac Nikola Kojo na svom zvaničnom Twitter nalogu objavio je da se na društvenoj mreži Facebook neko lažno predstavlja kao on.

Ta osoba, čiji identitet nije poznat, čak je i aktivno komunicirala sa fanovima i učestvovala u seansi "pitanja i odgovora".

Nikola Kojo za MONDO

"Molim sve koji koriste Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da prijave psihopatu koji se lažno predstavlja i komunicira sa ljudima kao ja. Nemam Facebook. Hvala," napisao je glumac.

Molim sve koji koriste facebook da prijave psihopatu koji se lažno predstavlja i komunicira sa ljudima kao ja. Nemam fb. Hvala. Molim RT.

— Nikola Kojo (@NikolaKojo2) August 5, 2017

Kojo nije prva žrtva Facebook prevara - slične probleme imali su Miloš Biković, Andrija Milošević, Milan Kalinić, Aleksandar Radojičić...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.