Prevrnuo se autobus sa odbojkašicama: Četiri devojke prebačene u bolnicu

Izvor: B92, 12.Dec.2021, 15:11

Prevrnuo se autobus sa odbojkašicama: Četiri devojke prebačene u bolnicu

Autobus sa odbojkašicama iz Požarevca prevrnuo se danas na putu Pećinci - Buđanovci.

One su privremeno smeštene u obližnji hotel, a kako navode iz hitne pomoći u Pećincima, četiri devojčice koje su se žalile na bolove i prevezene su u Dečju bolnicu u Tiršovoj.

U pitanju su devojčice starosti od 15 do 17 godina, a njihove povrede, kako saznajemo, nisu ozbiljnije, uglavnom se žale na ugruvanost i bolove u rebrima, rukama i nogama.

Takođe, povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zadobio i trener požarevačke ekipe Mladi Radnik, on je sa rasekotinama na glavi, prebačenu Zemunsku bolnicu.

Iz hotela u kom su smeštene odbojkašice kažu da su odbojkašice dobro, te da su dobile hranu i vodu ali i odgovarajuiću garderobu i da na bezbednom čeakju prevoz za dalje.

Kako prenose mediji, autobus sa odbojkašicama je iz Požarevca krenuo u Loznicu na utakmicu, a odlučeno je da se sa autoputa skrene na ručak u obližnji hotel. Ipak, autobus se, zbog zavejanog puta i snežne mećave, prevnuo na krov u jarak, ali je pećinačka hitna pomoć brzo došla na mesto udesa, zbrinula povređene i prebacila ih u bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Pećincima! PREVRNUO SE AUTOBUS SA ODBOJKAŠICAMA, meštani izvlačili devojke!

Izvor: Blic, 12.Dec.2021

Autobus sa odbojkašicama iz Požarevca prevrnuo se na putu Pećinci - Buđanovci.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.