Presuda je nastavak političkog progona, kaže Novalić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Apr.2023, 13:17

Presuda je nastavak političkog progona, kaže Novalić

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić presudu Suda BiH, kojom je osuđen na četiri godine zatvora zbog nezakonite nabavke respiratora iz Kine, opisao je kao politički progon. "Prvostepena odluka samo potvrđuje ono što smo od početka govorili - da se radi o političkom obračunu, čiji je ishod bio poznat, a ne pravičnom procesu", ocijenio je Novalić u statusu koji je podijelio na Facebooku. Dodao je da to potvrđuje činjenica da je jedan od predsjednik Sudskog vijeća...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Novalić posle izricanja presude: Ovo je nastavak mog političkog progona

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić (SDA) izjavio je da je današnja presuda, kojom je osudjen na četiri godine zatvora zbog nabavke neispravnih respiratora iz Kine za vreme pandemije korona virusa, nastavak njegovog političkog progona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.