Prešišao i pevačice: Ronaldo je najomiljenija ličnost

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prešišao i pevačice: Ronaldo je najomiljenija ličnost

Šakira je dosad suvereno vladala Fejsbukom kao najomiljenija javna osoba na svetu, ali je popularnost Kristijana Ronalda toliko porasla da je preuzeo vodeću poziciju.
Portugalac je u oktobru imao više od 100 miliona osoba koje su ga lajkovale na društvenoj mreži, a sad ima više od 107 miliona, odnosno oko 16.000 više od Šakire.
Barselonin igrač Leo Mesi je drugi najpopularniji fudbaler na Fesjbuku sa 78 miliona lajkova. Real Madrid ima 82.9 miliona obožavalaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a Barselonu podržava 83,6 miliona.
Dejvid Bekam je treći po popularnosti u svetu fudbala na Fejsbuku sa nešto više od 52 miliona fanova, a blizu te brojke je stigao i Nejmar.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prešišao i pevačice: Ronaldo je najomiljenija ličnost

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

Šakira je dosad suvereno vladala Fejsbukom kao najomiljenija javna osoba na svetu, ali je popularnost Kristijana Ronalda toliko porasla da je preuzeo vodeću poziciju. Portugalac je u oktobru imao više od 100 miliona osoba koje su ga lajkovale na društvenoj mreži, a sad ima više od 107 miliona,...

Nastavak na Scandal.rs...

Nadmašio je: Shakira više nije najlajkovanija osoba na Facebooku!

Izvor: Tracara.com, 16.Mar.2015

Nema više najviše lajkova (foto: Facebook) U čuvenu Ginisovu knjigu rekorda 2014. godine upisala se i Shakira kao prva osoba čija je stranica na Facebooku prešla broj lajkova od neverovatnih 100 miliona. Ipak, danas je red da ona ovu laskavu titulu prepusti nekom drugom. Zavodljivu kolumbijsku...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.