Preminuo šestogodišnji Bogdan Gicović; Odlazi kao vitez, šampion

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 21:32

Preminuo šestogodišnji Bogdan Gicović; "Odlazi kao vitez, šampion"

Bogdan Gicović (6), koji je bolovao od tumora, preminuo je danas, objavili su na Fejsbuk profilu ovu tužnu vest članovi njegove porodice.

"Nakon tri godine, dva meseca i sedam dana surove borbe sa nepobedivom bolešću, naš Boba danas je preminuo... Slomljenih srca, ponosni na njega, zahvalni Bogu što smo ga imali, vodili smo rat do poslednjeg daha i bili uz njega do poslednjeg časa - napisao je Bogdanov otac.

On se takođe zahvalio svim ljudima koji su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz malog Bogdana.

"Odlazi kao vitez, šampion, kao dečak koji je Boga uvek nosio u svom srcu i čije je ime nosio u svom imenu. Hvala svima što ste bili uz nas i uz Bobu. Hvala što ste pomagali, molili se i delili sa nama i dobro i loše. Srešćemo ga opet svi, na nekom lepšem mestu i u neko bolje vreme. AMIN".

Podsećamo, Bogdan je rođen 2015. godine i bolovao je od tumora u maloj karlici - Rabdimiosarkoma. Prošao je kroz pedeset i dva ciklusa hemioterapije, dvadeset i osam dana zračenja, kao i delimične operacije tumorske mase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.