Preminuo pop pevač Blek, autor hita Wonderful life

Izvor: Prva.rs, 27.Jan.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo pop pevač Blek, autor hita "Wonderful life"

Engleski pop pevač Kolin Vernkomb, poznatiji kao Blek (Black), preminuo je u 53. godini usled teških povreda zadobijenih saobraćajnoj nesreći, saopšteno je na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.
Black je najpoznatiji po svojim hitovima iz 80-ih godina prošlog veka, kao što su "Sweetest Smile", "Everything's Coming Up Roses", i verovatno njegovoj najpoznatijoj pesmi "Wonderful Life".
Vernkomb je kasnije nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da se bavi muzikom pod svojim pravim imenom, ali nikada nije ponovio uspeh iz perioda kada je bio poznat kao Black.
Vernkomb je, kako prenose britanski mediji, pre dve nedelje doživeo tešku saobraćajnu nesreću u blizini aerodroma u Korku u Irskoj.
Nalazio se u veštački izazvanoj komi, a lekari su prošle nedelje saopštili da su šanse da preživi veoma male.

Izvor: newsweek.rs

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Preminuo Kolin Vernkomb Blek - autor hita Wonderful life VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2016

Muzičar Kolin Vernkomb, poznatiji kao Blek i autor jednog od najvećih hitova " Wonderful life", preminuo je u 53. godini usled posledica saobraćne nesreće koju je doživeo pre dve nedelje...Teška saobraćajna nesreća, dogodila se u blizini aerodroma u irskom gradu Korku, a nakon što je dovežen...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.