Preminuo mladić čija je priča Ja sam onaj mali što ima rak potresla Balkan

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2013, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo mladić čija je priča "Ja sam onaj mali što ima rak" potresla Balkan

Nedžad Beširević (19) sa Ostrošca kod Cazina, koji se godinama borio sa tumorom limfnih žlezda, sinoć je izgubio tu bitku, saopštila je njegova porodica.

Vest koja je šokirala ceo Cazin, odjeknula je tokom jutarnjih sati. Nakon dugog niza godina i borbe za vlastiti život sa teškom bolešću, Nedžad Beširević je preminuo. "Sinoć u 23:45 naš borac, naš heroj, se preselio na bolji svet, gde nema injekcija, terapija, boli i patnje, Neka je rahmet njegovoj duši, da mu Allah >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dragi podari najbolje mesto u džennetu", objavljeno je na Facebook grupi "Pomoć za Nedžada Beširevića".Veliki borac Nedžad je dane i godine provodio u bolničkoj postelji, srčano se borio svaki minut sa Hodgkinovim limfomom, a bila je organizovana i akcija pomoći za njegovo lečenje širom BiH.Priča o ovom hrabrom momku dospela je u medije širom Balkana ovog leta kada je Nedžad na svom Facebook profilu objavio svoju tužnu priču "Ja sam onaj mali što ima rak".Izvor: Cazin.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.