Izvor: SEEcult.org, 04.Sep.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Vladeta Jerotić

Akademik Vladeta Jerotić, uticajni psihoterapeut, neuropsihijatar, pisac i erudita, preminuo je u Beogradu u 95. godini. Zadužbina Vladeta Jerotića kratko je objavila na Fejsbuk strani da je njen osnivač preminuo 4. septembra ujutro. Jerotić je bio redovan član Srpske akademije nauka i umetnosti (Odeljenje jezika i književnosti) od 2000. godine (dopisni od 1994).
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Mudre misli Vladete Jerotića: Ovako je čuveni akademik govorio o roditeljstvu i vaspitanju dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2018

Njegove reči će se zauvek pamtiti..Vladeta Jerotić bio je cenjeni psihijatar, psihoterapeut, ali i književnik i član Srpske akademije nauka i umetnosti. Jutros je preminuo u 95. godini života u svom rodnom Beogradu...Pročitajte i:..Bio je veoma popularan i u javnosti, jer je prijemčivo govorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.