Preminuo Srbin iz okoline Rijeke, pretučen u aprilu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Srbin iz okoline Rijeke, pretučen u aprilu

Radoje Petković, potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva, građevinski preduzetnik i dugogodišnji član SDSS-a, podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu u Viškovu, objavljeno je na Fejsbuk stranici Veća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Petković je brutalno pretučen 24. aprila ispred jednog kafića u Viškovu, u opštini Rijeka, i nedeljama se borio za život, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenosi Index.hr.

Riječka policija je kao napadača identifikovala Iliju Glavića (48) koga Opštinsko državno pravobranilaštvo sumnjiči za krivično delo nanošenja izuzetno teških telesnih povreda.

Istražni sudija Županijskog suda u Rijeci Ksenija Zorc odredila je Glaviću istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i uticaja na svedoke.

Petković je nakon kratke prepirke s Glavićem u lokalu krenuo prema svom automobilu. Glavić ga je stigao na parkingu i brutalno napao.

Na snimcima nadzorne kamere vidi se da Glavić nije odustajao od udaraca čak ni kada je Petković izgubio svest i pao na zemlju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BRUTALNO PRETUČENI SRBIN PREMINUO U RIJECI: Prebijan čak i kad je izgubio svest, nedeljama se borio za život

Izvor: RTV Pink, 10.Jun.2019

Radoje Petković, potpredsednik Veća srpske nacionalne manjine Grada Kastva, građevinski preduzetnik i dugogodišnji član SDS S-a, podlegao je povredama zadobijenim u brutalnom napadu u Viškovu, objavljeno je na Fejsbuk stranici Veća srpske nacionalne manjine Primorsko-goranske županije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.