Preminuo Lemi Kilmister - frontmen grupe Motorhed

Izvor: Svet plus, 29.Dec.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Lemi Kilmister - frontmen grupe Motorhed

Lemi Kilmister, frontmen grupe Motorhed, preminuo je u 70. godini, objavili su članovi benda na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pevač, basista, osnivač i tekstopisac slavnog benda izgubio je bitku sa rakom, samo dva dana nakon što su mu lekari otkrili da ima agresivni kancer. Lemi je preminuo u svom domu 28. decembra. "Naš moćni, plemeniti prijatelj Lemi, umro je posle kratke bitke sa agresivnim kancerom", napisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su članovi benda na društvenoj mreži Fejsbuk i pozvali sve fanove da slave život na način na koji je on to radio, tako što je glasno puštao muziku i popio po neku čašicu.

Ovaj sjajni muzičar 1975. godine osnovao je hevi metal bend "Motorhed" i snimio 22  albuma. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.