Preminuo Ivan Tasovac

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 21:45

Preminuo Ivan Tasovac

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture Ivan Tasovac preminuo je večeras.

Ivan Tasovac (55) preminuo je večeras u svom domu u Beogradu oko 21 sat. Pozlilo mu je iznenada, a ekipa Hitne pomoći pokušala je reanimaciju.

Ivan Tasovac na poziciji ministra kulture i informisanja Republike Srbije nalazio se od septembra 2013. godine do avgusta 2016. godine. Bio je i direktor Beogradske filharmonije.

Diplomirao je i magistrirao klavir na Konzervatorijumu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Petar Iljič Čajkovski" u Moskvi, u klasi profesora Sergeja Dorenjskog.

Biografiju proslavljenog umetnika pročitajte OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je Ivan Tasovac uradio za srpsku kulturu?

Izvor: B92, 29.Sep.2021

Direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture Ivan Tasovac preminuo je večeras, javljaju mediji, ali ono što je učinio za kulturu ostaće večno iza njega...Diplomirao je klavir na Konzervatorijumu "Petar Iljič Čajkovski" u Moskvi u klasi profesora Sergeja Dorenjskog. Bio je direktor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.