Premijerka: Srbija stvara ideje, tehnologiju, umetnost i znanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2018, 05:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerka: Srbija stvara ideje, tehnologiju, umetnost i znanje

Premijerka Ana Brnabić otvorila je danas Digital, Life, Design (DLD) salon, jednu od dve najvažnije konferencije u Evropi po oceni britanskog magazina Ekonomist, uz poruku da održavanje tog skupa u Beogradu, pruža priliku da se promovišu srpski talenat i inovacije, osnaže naša preduzeća, instituti, akademije i umetnici, kao i da se umrežimo s najboljima u svetu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KREATIVCI IZ SVETA U BEOGRADU Brnabić otvara jedno od najvažnijih konferencija u Evropi

Izvor: Blic, 28.Okt.2018

Premijerka Ana Brnabić otvoriće danas "Digital, Life, Design" (DLD) salon, koji je po oceni uglednog britanskog magazina "Ekonomist", jedna od dve najvažnije konferencije u Evropi, a neki od njenih dosadašnjih učesnika bili su osnivači društvene mreže Fejsbuk Mark Cukerberg, književnik Paulo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.