Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jun.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera singla Neleta Karajlića: Kad Hase dospe na “Fejsbuk”

Jedini doktor novog primitivizma Nele Karajlić premijerno će sutra u 19 časova, na “Mundijalskom trgu” (Trg Nikole Pašića u Beogradu), predstaviti spot za novu pjesmu “Nedjelja kad je otiš’o Hase 2”. Zatim će uslijediti i Neletov mini-koncert, koji će prethoditi utakmici Srbija - Švajcarska.

“Ovo je u suštini pjesma u kojoj govorim šta se dogodilo s nama od vremena kad smo čitali “Oslobođenje” i “Politiku”, do današnjeg vremena kada komuniciramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na “Fejsbuku”, ili što bi jedan moj prijatelj rekao: “Hase na ‘fejsu’, istorija u malom mozgu” - rekao je doktor Karajlić i obećao da će novom pjesmom i mini-koncertom napraviti fenomenalnu atmosferu pred utakmicu koju srpski reprezentativci igraju sa Švajcarskom na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

Singlom “Nedelja kad je otiš’o Hase 2” svestrani umjetnik Nele počinje samostalnu muzičku karijeru, a 16. avgusta održaće koncert na “Belgrejd bir festu” na Ušću.

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.