Pred Bozic saznala da je decko vara pa mu pripremila poklon koji je sokirao javnost

Izvor: medio.rs, 31.Dec.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred Bozic saznala da je decko vara pa mu pripremila poklon koji je sokirao javnost

Devojka je sve dokaze o prevari odštampala, složila i upakovala u ukrasni papir, pa predala nevernom dečku kao božićni poklon

Zamislite da pred najradosniji praznik saznate da vas dugoodišnji partner vara?

Upravo to dogodilo se jednoj devojci, kada je pronašla poruke koju su bile dokaz izdaje na njegovom Fejsbuk profilu.

Naime, on je zaboravio sa se izloguje, a u ženi je proradila znatiželja, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ali nije bila pripremljena na ono što je videla - njen partner se već neko vreme vrlo prisno dopisivao sa drugom devojkom.

Tada je ona odlučila da mu stavi do znanja da ne može tako da se ponaša, ali i da mu dokaže da od nje ništa ne može sakriti.

Naime,  njoj nije ni palo na pamet da napravi ljubomornu scenu, već se setila nečeg mnogo boljeg - sačuvala je poruke svog dečka koje je pisao drugoj i odštampala ih. Na kraju, složila je papire sa dokazima prevare i spakovala u ukrasni papir, a na dan Božića ostavila dečku "poklon".

I dok je neverni dečko mislio da otvara božićni poklon i pitao se šta mu je ove godine kupila, prevarena devojka je prave poklone vratila u radnju, a novac koji je dobila potrošila na sebe.

"Nemoj da pokušavaš da me varaš, jer ću sve saznati" - napisala je ona uz poklon, srećna što mu je upropastila praznike, kao i on njoj.

(Stil)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.