Pratite šta prijatelji sa Fejsa rade na drugim sajtovima

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pratite šta prijatelji sa Fejsa rade na drugim sajtovima

Svaki sajt moći će da ponudi ovo svojim posetiocima tako što će instalirati „like” dugme i tako omogućiti korisnicima da dele vesti, muziku, filmove i druge sadržaje Fejsbuk je takođe uneo i određene izmene koje se odnose na kontrolu privatnosti.

Korisnici Fejsbuka verovatno su primetili da umesto opcije „became fan” sada imaju opciju „like”. Mark Cukerberg, kreator Fejsbuka, predstavio je još noviteta na ovoj popularnoj društvenoj mreži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Korisnici će moći da vide komentare koje njihovi prijatelji ostavljaju na drugim sajtovima, da čitaju vesti ili slušaju muziku. Svaki sajt moći će da ponudi ovo svojim posetiocima tako što će instalirati „like” dugme i tako omogućiti korisnicima da dele vesti, muziku, filmove i druge sadržaje Fejsbuk je takođe uneo i određene izmene koje se odnose na kontrolu privatnosti.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.