Poznat uzrok požara?

Izvor: B92, 24.Jan.2024, 12:24

Poznat uzrok požara?

Požar u kineskom tržnom centru u Bloku 70 izbio je, kako se sumnja, kada je radnik iz jedne prodavnice po dolasku na posao uključio grejalicu.

Kako navodi "Blic.rs", među Kinezima se mogu čuti priče da je požar krenuo iz jedne prodavnice, nakon čega se proširio na još tri lokala. Navodno, zbog količine robe koja je lako zapaljiva nije prošlo mnogo do kada je vatrena stihija počela da se širi.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, najverovatni uzrok požara je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nepažnja, odnosno ljudski nemar.

Druga mogućnost koju navode jeste tehnički kvar nekog uređaja ili instalacija.

"Treća mogućnost koji je mogao da izazove ovakav požar je to da je on podmetnut. U tom slučaju se utvrđuje motiv, ispituje se kome bi to odgovaralo i zašto, potom sledi identifikacija i hapšenje izvršilaca i nalogodavaca," rekao je izvor "Blica".

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izgubila muža na skijanju, pa nasmejala region: Reakcija Hrvatice glavna tema društvenih mreža VIDEO

Izvor: B92, 25.Jan.2024, 09:40

Reakcija jedne Hrvatice je ubrzo postala pravi hit na društvenim mrežama...Jedna Hrvatica se zatekla u Sloveniji na skijanju gde su je tamošnji mediji upitali za kratku izjavu...Na skijalištu Pohorje su pravili kraću reportažu, pa su ovu ženu pitali za utiske vezane za ovo turističko mesto..."Deca...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.