Povreda od koje život zavisi

Izvor: Danas, 12.Avg.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda od koje život zavisi

Zrenjanin - Reprezentativka Srbije u plivanju i višestruka državna rekorderka, dvadesetogodišnja Katarina Draganov Čordaš, teško je povređena proteklog četvrtka na zrenjaninskom kupalištu Peskara, zbog čega porodica hitno prikuplja potrebna novčana sredstva za njenu operaciju u Austriji. Najpre se na Fejsbuku pojavio apel da se pomogne lečenje ove plivačice, a sada je njena sestra Stefania uputila poziv ljudima >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << dobre volje da dođu na zrenjaninski bazen u sredu, 12. avgusta u 10 časova radi dogovora kako pomoći devojci koja je već prebačena u Linc, gde čeka operativni zahvat.

- Operacija će biti vrlo brzo obavljena. Intervencija košta oko 70.000 evra, a posle treba još za oporavak i rehabilitaciju - kaže sestra povređene plivačice, Stefania Čordaš.

Prema njenim rečima, sestra Katarina se povredila na delu kupališta koji nije pod nadzorom spasilaca.

- Povreda je nastala kada je Katarina potrčala da skoči u vodu, ali se okliznula i pri padu udarila glavom o dno - navela je za medije Stefania.

Stefania Draganov Čordaš bori se da obezbedi pomoć za svoju mlađu sestru, reprezentativku Srbije u plivanju. Stefania poziva sve ljude dobre volje da joj se pridruže u sredu na zrenjaninskom bazenu. Svi koji žele da se uključe u akciju prikupljanja sredstava za povređenu plivačicu sve informacije mogu pratiti na Fejsbuk stranici Pomozimo Katarini Čordaš da ponovo pliva.

Na ovaj račun može se poslati pomoć:

160-5600100317880-27 BANCA INTESA
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.