Povratak Adele novom pesmom sa “25”

Izvor: BalkanRock.com, 25.Okt.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Adele novom pesmom sa “25”

Popularna pjevačica Adele nakon tri godine pauze, najavila je svoj novi album jednostavnog naziva “25″.

Za samu najavu albuma pjevačica je iskoristila društvenu mrežu Facebook objavivši pismo koje je dirnulo mnoge fanove. Album je predstavila i u obliku kratkog foršpana od 30 sekundi puštenog za vrijeme trajanja reklama britanskog zabavnog showa X-faktora, a sama kaže kako “25” predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << njeno odrastanje.

Album najavljuje singl “Hello“, delo redatelja Xaviera Dolana.

Prijašnji album “21” proglašen je najprodavanijim albumom 21. stoljeća, a osvojio je i šest prestižnih nagrada Grammy. 2013. godine, Adele je osvojila nagradu Oscar i Zlatni Globus za najbolju originalnu pjesmu”Skyfall”, napisanu za istoimeni film iz serijala James Bonda.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.