Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, radio sam test i pozitivan sam

Izvor: B92, 27.Okt.2020, 07:17

"Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, radio sam test i pozitivan sam"

Zenica -- Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na koronavirus, objavljeno je danas na Fejsbuk stranici gradonačelnika Zenice.

"Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na COVID-19 i da je rezultat pozitivan'', naisao je Kasumović u poruci.

Kako prenosi portal Klix.ba, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << on je dodao da je poslednja 72 sata, od kako je posumnjao u simptome koronavirusa, proveo u kućnoj izolaciji.

''Nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao sopstene. Uveren sam da sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i pre svega, prema svojim sugrađanima, do čijeg mi je zdravlja veoma stalo", napisao je Kasumović.

Dodao je da se oseća dobro i da se pridržava saveta lekara.

"U narednih 10 dana biću u samoizolaciji i pokušati da se što pre oporavim od korona virusa i vratim se svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice", poručio je Kasumović.

Inače, u Kantonalnoj bolnici Zenica koronavirusom je zaraženo 32 lekara, 40 medicinskih sestara i 15 zaposlenih u administraciji.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GRADONAČELNIK ZENICE POZITIVAN NA KORONA VIRUS: U narednih 10 dana biću u samoizolaciji i pokušati da se što pre oporavim

Izvor: Kurir, 27.Okt.2020

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na korona virus, objavljeno je na Fejsbuk stranici gradonačelnika Zenice.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.