Izvor: Danas, 17.Mar.2023, 00:26

“Postoje li granice”: Beba Balašević se preko Fejsbuka obratila medijima povodom lažnih vesti o njenoj majci

"U redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, bacila sam pogled na telefon: "Bebo, šta je sa Oljom?????", uz link za novinski članak... "SVI SE MOLE ZA OLIVERU BALAŠEVIĆ SVE JE U RUKAMA LEKARA ZDRAVLJE JOJ NIJE DOBRO!!!", napisala je Beba Balašević na svom Fejsbuk profilu o lažnoj vesti tabloida o zdravlju njene majke.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bebu Balašević razbesnele lažne vesti o majci: „Pitam vas gde su granice?“

Izvor: Luftika.rs, 17.Mar.2023

Ćerka proslavljenog kantautora Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević, opisala je na svom Fejsbuk nalogu kako je doživela veliki stres zbog lažnih vesti koje su pojedini mediji objavili o njenoj majci Oliveri.. Ona je navela da je u redu na naplatnoj rampi iz pravca Beograda, pogledala u svoj...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.